Vær med

Mikael Jarnvig

Klimaforedrag til støtte for verdens udsatte

Den kendte vejrvært Mikael Jarnvig fortæller i et spændende foredrag om konsekvenserne af klimaforandringer for fattige og udsatte lande. Mikael Jarnvig er ambassadør for Mission Øst og kommer ud og fortæller, hvor grelt det står til med den globale opvarmning og om, hvad der skal til, for at indrette sig efter den nye virkelighed. 

Mission Østs generalsekretær Betina Gollander-Jensen vil tale om Mission Østs klimaindsats med nye dyrkningsmetoder og afgrøder i bl.a. Nepal, Afghanistan og Myanmar. 

Honorar og indsamling går ubeskåret til Mission Østs klimaprojekter med katastrofeforebyggelse, træplantning og bæredygtigt landbrug

Kontakt Majken Samsøe for nærmere aftale:
E-mail: Majken.samsoe@missioneast.org 
Tlf.: 39 61 20 48 

Læs interview med Mikael Jarnvig her. Foto: Niels Åge Skovbo.

Betina Gollander-Jensen

Foredrag om Mission Østs arbejde ude i verden

Mange foreninger, klubber, virksomheder og organisationer synes, det er spændende og lærerigt at høre sidste nyt fra nogle af verdens mest oversete befolkningsgrupper og kriser.

Foredraget er med generalsekretær Betina Gollander-Jensen. Man kan vælge at holde det i egen organisation eller invitere andre med medlemmer, kunder eller folk fra lokalmiljøet. 

Honoraret og evt. indsamling får ubeskåret til nødhjælp og langsigtet bærdygtig udvikling, for at sikre at sårbare lokalbefolkninger bliver selvhjulpne.

Majken Samsøe
majken.samsoe@missioneast.org
Tel.: 22 11 50 31

Start din egen indsamling

Start din egen indsamling

Verden er fyldt med mennesker i krise og ekstrem fattigdom. Mange har brug for din hjælp. Heldigvis er vi også mange, der rigtig gerne vil hjælpe. Her er inspiration til, hvordan du kan gå i gang med en indsamling. 

Hvis du vil begynde en indsamling, der kan være med til at skabe en varig forandring for mennesker i nød, kan du fx se på, hvad du er god til, eller hvad du selv synes er sjovt og engagerende. Fx kan du:

  • Sælge ting på loppemarked eller online på fx Den Blå Avis.
  • Sælge bagværk, pandekager eller kunsthåndværk i lokalforeninger eller byfester.
  • Gå, løbe eller cykle en særlig tur, som venner eller bekendte har lyst til at sponsorere.
  • Spille musik, male billeder eller på anden måde bruge dine talenter til at indsamle.
  • Forvandle ønskeliste til fødselsdags- og jubilæumsgaver til at støtte dem, der har mest behov.

Det er kun fantasien, de sætter grænser for, hvordan du kan samle ind til mennesker i nød. Mission Øst hjælper dig på vej, hvis du har behov for tips, tricks og gode råd.

Kontakt:  Fundraising Manager, Majken Samsøe.

Tlf: 22 11 50 31

Mail: majken.samsoe@missioneast.org

Bliv Kirkepartner

Bliv Kirkepartner

Mission Øst kan blive din kirkes forlængede arm til mennesker i nød.

Mission Øst er en hjælpeorganisation, der har specialiseret sig i akut nødhjælp og bæredygtig udviklingshjælp i verdens brændpunkter. Hundredvis af dedikerede medarbejdere sikrer, at hjælpen kommer hele vejn frem til de værdigt trængende. Mission Øst har bl.a. hjulpet yezidier og kristne i Nordirak, der har været forfulgt af Islamisk Stat. 

”Mission Øst fortjener fuld opbakning. Det er prisværdigt, at de rækker hjælpen til alle forfulgte.” Mogens Mogensen, konsulent i Folkekirken og Religionsmøde

"Jeg er dybt imponeret over Mission Østs evne til at få hjælpen helt ud til de allermest trængende." Nikolaj Hartung Kjærby, sognepræst i Husum Kirke, København

”Mission Øst er til stede i verdens brændpunkter - også dér, hvor det er svært at rejse hen.” Keld Skovgaard, sognepræst ved Sæby Kirke

”Vi har med stor glæde støttet Mission Øst gennem mange år. Det er vigtigt som kirke at være udadvendte.” Jesper Oehlenschläger, sognepræst i Karlslunde Strandkirke

Vær med:

  • Gå sammen med en eller flere andre kirker og book et foredrag med Kim Hartzner
  • Arranger loppemarked, basar, cykelløb osv. til fordel for Mission Øst
  • Lav en online indsamling i forbindelse med en kirkelig begivenhed
  • Bliv Mission Østs kirkepartner og støt med et fast månedligt beløb

Send en e-mail til admin@missioneast.org eller ring på tlf. 39 61 20 48.